Mindeord for ildsjælen Otto Käszner

Anne-Grethe Nissen fra Hørsholm Kunstforening skriver mindeord om foreningens store inspiration

En ildsjæl, der aldrig gav slip på sin store interesse for kunst og for formidling af kunst, er efter kort tids sygdom gået bort. Vi er taknemmelige for den store inspiration Otto Käszners viden og hjælp i mange år har været for Hørsholm Kunstforening.

Forståelse for den betydning oplevelse af kunst og udfordring af kunst kan have på ens liv, var helt indlysende det, der gjorde Otto Käszner til en central person i Kunstforeningen. Han var med sin varme og store sans for humor i stand til at gøre ethvert samarbejde med ham uproblematisk.

Han var et meget kulturelt menneske, der havde sans for at få enhver i det frivillige arbejde i Fuglsanghus til trygt at folde sig ud og holde ved. Mange har i den tid, de sad i Kunstforeningens bestyrelse sammen med ham, nydt godt af hans lyst til planlægning og ledelse af eventyrlige udflugter og rejser. Hans tilstedeværelse ved møder gjorde, at man følte sig i godt selskab, og det har da også været en fornøjelse, at han påtog sig at være dirigent ved Kunstforeningens generalforsamling i flere år.

Vore tanker går til hans familie. Han vil blive savnet...