Speedway: Holdkaptajnen fortsætter i 2020

speedway Efter den sidste tids optur for holdet, og ikke mindst kaptajn Mikkel Michelsens på den helt store scene, er der nu endnu mere godt nyt fra Slangerup Speedwayklub.

25-årige Mikkel Michelsen forlænger sin aftale med Slangerup, og dermed runder han sin tiende sæson på ligaholdet, samt sit tyvende år som medlem og aktiv i klubben.

Holdlederteamet udtaler:

"Mikkel er og bliver Slangerup-mand helt ind i hjertet. Man kan altid forvente 110 procent indsats, og derudover bidrager han med utroligt meget til holdet, i hans rolle som kaptajn".

På trods af sine unge alder, har han samlet en masse værdifuld erfaring med sig på vejen, hvilket de unge, men også mere erfarne kan benytte og læne sig op ad. "

Han bygger mere og mere på, og har i denne sæson virkelig slået sit navn fast, med fine præstationer uge efter uge i verdens bedste ligaer, samt på den store scene med flotte Sec og SGP resultater.

Hans videre rejse arbejde frem mod målet om at blive Verdens bedste speedway kører, bliver yderst spændende at følge.

"Vi er utroligt glade og stolte over at kunne fortsætte det arbejde vi startede sidste år, og i og med Mikkel er stammen vi vil bygge vores unge talentfulde trup op omkring, har vi nu mulighed for at kører videre med det projekt, og forhåbentlig hente en masse medaljer af den sjove slags med hjem til Slangerup." pressemeddelelse