Den bedste start på det nye år

Der er rig mulighed for at få startet på nogle sunde nytårsforsætter, når den årlige nytårsvandring finder sted ved Aktivhuset Olsbækken den 1. januar. Det hele starter klokken 14, og alle Greve-borgere er velkommen.

Det er Greve Kommune og Hjerteforeningen, der inviterer til nytårsvandring på stranden ved Aktivhuset Olsbækken.

Borgmester Pernille Beckmann byder traditionen tro velkommen, inden turen går ned ad Hjertestien til Søndre Mole på Greve Marina og tilbage igen.

- For mig er det her den bedste måde at starte det nye år på. Man får motion, frisk luft i lungerne og en masse hyggelige snakke med forskellige borgere. Jeg håber, at der er rigtig mange borgere, som har lyst til at deltage, siger borgmester Pernille Beckmann.

Ruten er i alt 3,6 kilometer lang, og den tager en lille time at gå. Halvvejs på ruten er der mulighed for at få en lille en, så man styrket kan gå retur til Olsbækken, hvor der bliver serveret kaffe til de voksne og juice til de små.

Greve Kommune og Hjerteforeningen forventer, at der dukker mange borgere op, da arrangementet de foregående år har været velbesøgt. Det anbefales derfor, at alle deltagere parkerer deres bil i god afstand fra Olsbæk Strandvej.