Halsnæs har størst fremgang i hussalg

Nye handelstal vidner om fremgang i hussalget i 58 kommuner, og i Halsnæs er der tale om den største fremgang blandt de sjællandske kommuner

BOLIGSALG Knap 43.000 villaer og rækkehuse er der indtil videre solgt i 2019 på landsplan, og det er rekord, når årets første 10 måneder sammenlignes med samme periode i årene tilbage til 2011, melder Boligsiden efter en vurdering af handelstallene, hvor navnlig Halsnæs skiller sig ud:

Halsnæs Kommune ligger i front på top 10 over kommuner, der har oplevet den største procentvise fremgang i hussalget i det seneste år. Her er hussalget steget med 33 procent i perioden, og det er den største fremgang blandt de sjællandske kommuner.

"Det går godt på det lokale boligmarked i Halsnæs. Der bliver handlet flere boliger, og samtidig kan vi se, at salgspriserne er steget med fire procent, når vi sammenligner oktober 2018 med oktober 2019," siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

I årets første 10 måneder er der i Halsnæs solgt 354 huse. I samme periode sidste år var der på denne tid af året kun solgt 266 villaer og rækkehuse.

Top 10 over kommuner, hvor hussalget er steget procentvis mest sammenlignet med sidste år:

(Kilde: Boligsidens handelstal for oktober måned)