Morten Fager skifter til TMS Ringsted

Håndboldklubben TMS Ringsted smider noget af en bombe her midtvejs i sæsonen: Klubben snupper Roskilde Håndbolds målmand, Morten Fager, og tilknytter ham 1. holdstruppen sæsonen ud.

Det er skader hos henholdsvis William Asmussen og Mikkel Tønners, der har fået TMS-træner Christian Dalmose til at kontakte Fager, og så blev ilden i den rutinerede målmand for alvor tændt.

- Da TMS Ringsted A/S henvendte sig, kunne jeg mærke mine stærke følelser for klubben, da muligheden for at hjælpe dem i situationen tilbød sig. Jeg mener, at jeg i første halvdel af sæsonen for Roskilde har vist, at jeg fortsat kan stå på mål. Det glæder jeg mig til at overføre til TMS Ringsted, som går en spændende periode i sæsonen i møde. Jeg glæder mig til at støde til truppen. Jeg kender fortsat de fleste både på holdet og lederne omkring, så det bliver nemt at integrere sig, siger Morten Fager i en pressemeddelelse fra TMS Ringsted.

Dermed blev det kun til 12 kampe i Roskilde i denne omgang. Fager forlod netop TMS efter sidste sæson, hvor han i flere år havde været målmandstræner. I stedet blev det et skifte til Roskilde, der så rykkede op i 1. division.

Nu er han TMS´er igen og kan debutere næste fredag ude mod HC Odense i makkerskab med Frank Mikkelsen.

Christian Dalmose:

- Vi har været hårdt ramt af skader, og i den vigtige periode holdet går ind i, er jeg glad for, at klubben har handlet hurtigt og suppleret på målmandsposten. I Morten Fager får vi en målmand, som i sæsonen har vist, at han stadig kan stå på mål. Det viste han bl.a. i 1. halvleg, da vi mødte Roskilde. Han er også en spiller, som er fuldt integreret på holdet, og kender vores rytmer og rutiner. Jeg er rigtig glad for, at vi har skabt ro på posten, og ser frem til en drønspændende periode med masser af afgørende kampe.

TMS Ringsted A/S oplyser, at Fager har indgået en kontrakt for resten af sæsonen.