Jake Green i Slotsbio

Jake Green Band spiller blues i Slotsbio 3. januar

Bluesbandet Jake Green Band giver 3. januar koncert i Café Slotsbio. De holdt lillejuleaften releasekoncert med deres nye live-album 'Seven Years After' .

"Jake Green Band er ikke bare et almindeligt blues-band. Med usædvanligt garvede musikere samt en ekstraordinær stærk vokal har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne powertrio er et kunstfærdigt mix af blues og rock med tunge shuffles og hjerteskærende slow blues, der giver genlyd i både krop og sjæl", skriver Slotsbio i en pressemeddelelse.

Årets bluesnavn

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til 'Årets bluesnavn 2017' og har spillet med stort set alle på den danske bluesscene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdagsblues jam på Mojo blues bar i København siden 2006. Jakob har også svinget sin signaturgrønne Gibsonguitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien.

Spillet verden over

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Billetter kan købes på www.slotsbio.dk og i døren.