Ny sejr i overtid

Tredje overtidssejr til Dameligaens tophold i denne sæson med 76-75 over Værløse

"Det er de schmå marginalerne," yndede den tidligere danske fodboldlandsholdstræner, tyskeren Sepp Piontek, at sige med et glimt i øjet.

Oversat til kvindebasketball og det lokale tophold Hørsholm 79'ers må man sige, at marginalerne har været på det lokale holds side. Igen i aftes i Hørsholmhallen, hvor 150 tilskuere på lægerne var vidne til endnu et overtidsdrama - og hvor Hørsholm endnu en gang trak sig sejrrigt ud af det. Og dermed forsat er tophold i Dameligaen som eneste ubesejrede hold.

Sejren over Værløse blev på snævre 76-75. Det er tredje gang i indeværende sæson, topholdet blev presset helt ud til kanten.

"Vi bliver vel gode til det," konstaterede Hørsholm-træner Jesper Krone, da han fik vejret efter kampen. "Men på et eller andet tidspunkt går det jo også galt. Det er ikke så godt, for endnu en gang spiller vi ikke op til vores bedste."

Værløse var foran 2-0, men derefter var hjemmeholdet aldrig bagud, men kunne ikke fremtvinge en afgørende føring mod et Værløsehold, der kæmpede med alt, de havde. Gæsternes presforsvar tvang igen og igen Hørsholm til at smide bolden væk.

I løbet af de første tre perioder var Hørsholm et par gange foran med ti, men straks efter kom Værløse igen, anført af en velspillende Frida Formann, der scorede 21 points.

Hørsholms næste kamp er en svær udekamp mod Amager 7. december. Denne sæson har Amager kun tabt en enkelt kamp, på udebane mod Hørsholm. Kampen bliver ikke lettere af at Hørsholm er uden landsholdsanfører Gritt Ryder og veteran Marie Louise Blyme mindst indtil efter jul.

-fred.

(14-10, 22-20, 18-18, 12-18, 10-9) 150