Hellesøe klar til at forføre albertslunderne

"Forført" er i MusikTeatret 7. november

show Jan Hellesøe er tilbage i Albertslund i november for at forføre sit publikum. Han er i MusikTeatret 7. november kl. 20.

Han har senest forført danskerne på DR1 med den spektakulære serie "Manipulator", men det var med de fire imponerende sæsoner af "Fuckr med dn hjrne", at Hellesøe for alvor blev kendt i den brede befolkning.

Jan Hellesøe fortæller selv, at han absolut ingen overnaturlige evner har. Til gengæld benytter han de samme teknikker, som "falske" clairvoyante gør. Disse teknikker kombinerer han med manipulation, hypnose, optiske illusioner og en god portion showmanship, når han laver sine gådefulde og til tider grænseoverskridende eksperimenter. Han har brugt de seneste 22 år af sit liv på at raffinere sine evner.

I showet vil Jan have fokus på begrebet "FORFØRT" i alle dets betydninger - og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe, "Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer."