Her lukkes vejene: Lørdag afvikler Lyngby CC 100-års jubilæumsgadeløb i centrum af Lyngby

Vær opmærksom på at lørdagens gadeløb kan give trafikale udfordringer. Til gengæld bliver der med sikkerhed folkefest i byen

cykelløb Lyngby Cycle Club fylder 100 år i 2019, og det fejrer klubben nupå lørdag den 1. juni ved at afholde cykelløb i centrum af Kongens Lyngby. På dagen køres der både talentløb for børn, et motionsløb samt et gadeløb for den danske herreelite med mulighed for udenlandsk deltagelse.

"Vi forsøger at skabe et arrangement, hvor cykelsporten selvsagt er i centrum, men det er også vores ambition at samle hele Lyngby. Jeg er selv opvokset i byen og håber, at et arrangement som dette kan samle Lyngby for en eftermiddag, hvor folk mødes til sport med positiv stemning og følelsen af lokalt sammenhold", siger sportsdirektør hos Astana Lars Michaelsen, der har været primus motor i arrangementet.

Løbet bliver et gadeløb på en 3,5 km lang rundstrækning midt i Kongens Lyngby, og der bliver start og opløb på Lyngby Hovedgade.

Der vil være store trafikomlægninger af den lokale trafik få overblikket her:

Lørdag d. 1/6 mellem 13 og 21 vil flere veje være spærret af i Lyngby Centrum. Der vil være trafikofficials på ruten . De vil hjælpe trafikanter igennem, når det er muligt, informere om alternative veje og hurtigst muligt ophæve afspærringerne.

Der vil være parkeringsforbud på Lyngby Hovedgade fra kl. 13 til kl. 21. Alle andre steder gælder parkerings reglerne som normalt. Der vil være adgang til parkeringskælder fra Klampenborgvej.

Lyngby Hovedgade fra Lyngby kirke til Nørgaardsvej: LUKKET 13.00-21.00

Lyngby Torv/Klampenborgvej til Kanalvej: Lukket 13.00- 21.00

Klampenborgvej fra kanalvej til Sorgenfrigaardsvej vil være indsnævret 13.00 - 21.00

Jernbanevej til Lyngby Hovedgade LUKKET for gennemkørsel 13.00-21.00

I Bondebyen fra Nørregade og Gammel Lundtoftevej LUKKET 13.00 - 21.00

Lyngby Cycle Club opfordrer rytter og tilskuere til i videst muligt omfang at benytte offentlig transport, da der må forventes et stort pres på parkeringspladserne denne dag.

Der vil fra kl. 7 til kl. 16 være omlægninger og indstillinger af busdriften på ruterne 182, 183, 184, 190, 191, 194 og 300S. Se mere info på www.moviatrafik.dk.

Læs mere info på løbets hjemmeside på www.Lyngbycc.dk