Kunstner-par udstiller i maj

Kunst Albertslund Kunstforening er klar til en ny udstilling på Birkelundgård. Maj måneds udstillere er et kunstner-par, Pontus Kjerrman og Tine Hecht-Pedersen.

De to vil vise værker i keramik, skulpturer, tryk, akvareller og tegninger.

Pontus Kjerrman er oprindelig svensk, fra Göteborg, og har siden 1979 været bosiddende i Danmark. Han har siden 1985 undervist som lektor i gipsstøbning på Kunstakademiets billedhuggerskole, og har udført offentlige udsmykninger og udstillet både i og uden for Danmark.

Det er sagt om Pontus Kjermans værker, athan arbejder i et figurativt formsprog, hvor mennesker og dyr smelter sammen til eventyrlige væsener; særlig hestemennesket er en ofte benyttet figur.

Tine Hecht-Pedersen studerede på Kunstakademiets billedhuggerskole 1984-1990 og har siden arbejdet som billedkunstner sideløbende med undervisning i kunst for børn og unge, bl.a. på Statens Museum for Kunst og mange huskunstner-projekter på skoler. Pontus Kjerrman og Tine Hecht -Pedersen danner privat par, og er nu også begyndt at lave værker sammen, hvor Tine modellerer bladværk og Pontus sine fabelvæsener.

Der er fernisering på udstillingen på Birkelundgård lørdag den 4. maj klokken 14-17, hvor kunstnerne er til stede. Udstillingen, som har gratis adgang, kan herefter ses søndag den 5. samt lørdag og søndag den 11. og 12. maj, alle dage klokken 14-17.