Mette fra Toddlers takker af efter 18 år

Sidste dag bliver 7. maj

Efter 18 i Fredensborg har Mette Mørk fra Toddlers & Co i Jernbanegade valgt, at sige tak for denne gang.

"Min mand blev sidste år kortvarigt ramt af en sygdom sidste år, og det satte nogle tanker i gang. Så for mig, har det været det rigtige at gøre nu," siger hun til Uge-Nyt.

"Jeg har igennem alle årene været fantastisk glad for at drive forretning i Fredensborg. Vi har søde og super loyale kunder, som passer på deres by og deres lille gågade," siger hun.

Det er ikke uden vemod, at Mette Mørk nu lukker butikken og overfor Uge-Nyt understreger hun, at hun har været glad for at drive butik i Fredensborg.

"Jeg er ked af at svigte de andre butikker i gågaden ved på denne måde at bidrage til snakken om butikslukninger. Ikke mindst fordi Fredensborg er en rigtig fin lille indkøbsby med gode butikker og god handel. Så det er bestemt ikke uden vemod, at denne beslutning er truffet. Men pludselig var muligheden der," siger hun.

Selvom Mette Mørk har solgt hele varelageret til en køber, så holder hun alligevel ophørsudsalg og sidste dag bliver 7. maj.

"Som en gestus til mine kunder har jeg valgt at holde et regulært ophørsudsalg, og jeg håber selvfølgelig at få lejlighed til at sige pænt farvel og tak for støtten igennem årene til rigtig mange," siger hun.