Kræmmer overrakte penge i kræftshow

Erik Christiansen, der er bedre kendt som Kræmmer Erik fra butikken »Fantastiske Fund« i Kulhuse, fik den store ære at overbringe det indsamlede beløb fra TV serien »Fantastiske Hammerslag« ved lørdagens store Knæk Cancer indsamlingsshow på TV2 til Kræftens Bekæmpelse.

Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Kræmmer Erik blev spurgt, om han ville sidde i call centret, hvor seerne kunne ringe ind for at donere midler til det gode formål. Han sagde ja til opgaven, da han syntes, det var noget, han burde, blandt andet set i lyset af flere dødsfald i familien og vennekredsen, hvor årsagen var kræft.

Det er en sygdom, der rammer i flæng og alle håber jo, at man en dag finder en måde, der kan helbrede os fra denne uhyggelige sygdom, og det kræver mange penge.

Det samlede beløb på de fire timer, showet varede i lørdags, nåede op på 139 millioner kroner, fremgår det af pressemeddelelsen.

Productions selskabet Pipeline, som Erik har arbejdet for, har valgt, at alle de penge, der blev genereret i udsendelserne »Fantastiske Hammerslag«, skulle doneres til Kræftens Bekæmpelse.

De nyeste 10 afsnit vises netop nu hver onsdag aften på TV2Fri, og her dyster Erik mod forskellige eksperter og kendisser i en kamp om at finde de bedste loppefund med mere, under en efterfølgende netauktion for at genere flest penge.

Det samlede beløb fra udsendelserne nåede 228.690 kroner, som Kræmmer Erik overbragte klokken 23.10 under showet.

Hvis man ikke nåede at donere midler til det gode formål i lørdags er det aldrig for sent - klik ind på cancer.dk - det nytter at hjælpe!, lyder det i pressemeddelelsen.