Furesø Kommune om ændring af vejnavn: Vi spørger de, der er berørt

"En høring er ikke en afgørelse," skriver vejchef i Furesø Kommune

svar Det er et udtryk for tidlig borgerinddragelse, når Furesø Kommune har sendt et høringsbrev ud i forbindelse med, at ejerne af to nye byggerier på Farum Hovedgade ønsker at ændre adressen til Banktorvet. Det siger vejchef i Furesø Kommune Dorrit J. Gundstrup, i et skriftligt svar til Furesø Avis oven på kritikken fra Poul Lüneborg, formand i Furesø By og Land.

"En høring er ikke en afgørelse," konstaterer vejchefen.

"Furesø Kommune modtager jævnligt forespørgsler om ændring af vejnavne. I dette tilfælde har ejerne af de kommende boliger og Rema 1000 på Farum Hovedgade sendt en forespørgsel til kommunen om navneændring.

Den almindelige forretningsgang er at sende materialet i høring til dem, der bliver direkte berørt af en eventuel ændring. Når høringen er overstået, forelægges navneændringen til politisk behandling. Høringen er et led i den tidlige borgerinddragelse, og derfor er intet besluttet, når vi sender sagen i høring. Den konkrete høring er nu sendt til Farum Lokalhistoriske forening i dag. Sådan vil det også være fremover," skriver Dorrit J. Gundstrup.