HØJ kunne ikke levere

HØJ´s 1. divisionsherrer var favoritter, da de gik på banen i går eftermiddags i Herning til kampen mod HC Midtjylland.

Den kunne de bare ikke leve op til, da hjemmeholdet vandt 27-22 efter 14-9 ved pausen i Sportscenter Herning.

Jesper Fredins mandskab var ikke foran en eneste gang, kom bagud 3-0, det blev 9-5 og 12-7, og selv om HØJ forsøgte at æde sig ind på Midtjylland midt i 2. halvleg, kom de ikke hele vejen.

- Skuffelse har vi masser af! Det blev en vanskelig kamp mod et fint hold, der leverer fint på dagen. Men vi spiller heller ikke i nærheden af vores topniveau. Vi er procenter efter hele vejen rundt, hvor de kom med et godt tryk og fik scoret på deres angreb, fortæller Jesper Fredin.

- Man kan så diskutere, om vi var der 100 procent eller, om det var modgang, men vi er ikke tilfredse med starten på kampen. Derfra endte vi en mental tilstand, hvor vi skulle jagte dem, og der skulle vi ikke være.

- Det mærkelige er, at vi har en oplevelse af, at vi ikke er med spillemæssigt, men på resultattavlen er vi faktisk ok med, uden at vi dog kommer helt op. Med lidt medgang ville vi fint kunne komme helt op, men tingene gik bare ikke vores vej.

Ikke mindst, da Morten Slundt måtte melde afbud efter testen under opvarmningen, hvor hans lyske skulle prøves af.

- Vi håbede, at han kunne spille, men han klarede ikke testen, så det gav en ny situation i forhold til forsvaret og udskiftningsrytmen. Han han taget minutter på forskellige pladser, men det kunne vi så ikke drage nytte af, konstaterer Fredin.

Derfor fik Alexander Hansen en lidt større rolle, men også han kæmper med at finde topformen.

- Han skulle løse flere ting end i andre kampe, og Midtjylland havde talt om at gå hårdt til ham, og det gjorde de i duellerne. Det lykkedes de med og fik lov til. Men vi skal have mere ud af Alexander og bruge hans spidskompetencer, så der kommer flerte mål, siger HØJ-træneren.

Med nederlaget mistede HØJ et skridt i toppen, hvor Nordsjælland fører med 14 point, Skive har 12 og HØJ 10.

1. division, mænd

HC Midtjylland - HØJ 27-22 (14-9)

Mål:

HØJ: Bo Spellerberg 8, Alexander Hansen 3, Marcus Stroustrup 3, Jeppe Hjort 3, Villads Raahauge 2, Philip Kempf 1, Jeppe Jonasson 1, Tobias Myssing 1.

HC Midtjylland: Nicolai Søndergaard 5, Sebastian Wistoft Jensen 5, Jacob Lyngaa 3, Andreas Simonsen 3, Kasper Fruerlund Kristiansen 3, Jeppe Krogh Simonsen 3, Mikkel Kristian Madsen 3, Andreas S. Thomsen 1.

Stillingen undervejs:

3-0, 5.2, 9-5, 12-7, (14-9), 16-11, 18-14, 21-18, 25-19.

Udvisninger:

HCM: 3x2 min.

HØJ: 3x2 min.: (Alexander Hansen, Villads Raahauge, Jeppe Jonasson).

Tilskuere:

240 i Sportscenter Herning.

Næste kamp:

HØJ-Nyborg på lørdag kl. 15.00.

sporten.db@sn.dk