I Meny glæder man sig til ny omgang jule- og nytårsræs

Det er hans yndlingsårstid og højtid. Jul og nytår. Slagtermester Jonas Kristensen, Meny, er i sit es når der arbejdes på højtryk i slagterafdelingen og i delikatessen.

Og det bliver der gjort, for bestillingerne vælter ind. Kunderne bestiller julefrokoster, julemenuer, juletapas og nytårsmenuer.

- Fodboldspillere fra Raklev har delt 10.000 brochurer rundt til husstande i Kalundborg og omegn med alle vores jule- og nytårstilbud, ligesom vi har brochurer liggende her i Meny, fortæller Jonas Kristensen.

I år gentager man den store succes fra sidste år med juletapas, hvor den normale danske julefrokost har fået et tvist, men den gode kendte julefrokost kan man naturligvis også bestille.

Han gør opmærksom på, at man i forbindelse med coroanen og julefrokosterne, har sat antallet af bestillinger ned, så man ikke behøver at bestille seks kuverter - færre kan også gøre det.

- Vi prøver at være så imødekommende som muligt her i denne tid, hvor man er forsigtig med ikke at smitte hinanden og derfor ikke i øjeblikket samles så mange.

Jonas Kristensen fortæller videre, at man også i år tilbyder den populære sous vide and, der er tilberedt med æbler og svesker. Den hjemmelavede sovs er med i prisen.

- Kokkene laver noget fantastisk andesovs, og jeg tror de når op på omkring 1.000 liter.

Til nytår har man i Meny igen besluttet at sige stop, når man når de 1.000 bestillinger. Flere tager man ikke imod.

- Det er fire lækre retter, der venter til nytår, og de er lige til at gå til, lover slagtermesteren. Efter appetizeren bydes der på hummersuppe, oksemørbrad med rødvinssauce samt en dessert bestående af sprød feuilletine med et lag hindbærpuré.

- Bestiller man minimun seks kuverter til nytår inden den 23. december, så får man en flaske cremant gratis med, fortæller Jonas Kristensen.

Til alle de kunder, der foretrækker at tilberede et godt stykke kød hjemme nytårsaften, har Jonas Kristensen sørget for, at slagterafdelingen i Meny er klar med alle de lækre udskæringer af krogmodnet kød, som kan være med ti alt gøre det til en endnu bedre nytårsaften.

- Flere og flere kunder sætter pris på luksuskød, derfor skal vi naturligvis kunne tilfredsstille dem.