Skoleven blandt finalisterne til fornem frivilligpris

Lise Hogstad fra Svogerslev er blandt de 10 finalister til at vinde prisen som årets Fantastiske Frivillige. Hun er nomineret for sit engagement i foreningen Skolens Venner, som hun var med til at stifte sammen med sin mand, Carsten Hogstad.

Derudover er hun formand for lokalforeningen i Roskilde, hvor hun sammen med de andre har skabt kontakt til skoleområdet og sørget for, at 50 skolevenner er med til at gøre en forskel for skolebørn i kommunen.

Fantastiske Frivillige er en årlig pris, der uddeles af Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse for at hylde frivillige Danmark. Vinderen bliver kåret torsdag den 26. november og modtager 25.000 kroner.

De ni øvrige finalister er Bianca Andersen, næstformand i Transpersoner i Danmark, Caroline Blum, frivillig i Det Nationale Sorgcenter - Børn, Unge & Sorg, Daud Hussein Ahmed, frivillig i AarhuSomali, Helene Nejst, frivillig i Røde Kors, Henriette Mørkholt Jacobsen, FDF-leder i Frederikshavn, Jef Holm-Hansen, koordinator i Mænds Mødested Elefanthuset, Lene Kirstine Baggersgaard, frivillig i Vejle Krisecenter, Lotte Rigmor Jung, frivillig i TUBA, og Ruben Wendelboe Hansen, leder for sommerlejr i Pindstrup Centret.