Martin Henriksen spidskandidat for DF Stevns

Rikke

Af hensyn til coronarestriktionerne blev opstillingsmødet afholdt udendørs. (Privatfoto)

Stevns: Den lokale afdeling af Dansk Folkeparti afholdt mandag aften i sidste uge udendørs opstillingsmøde i Hansen Café & Bars hyggelige gård i Store Heddinge.

På mødet blev tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen, der bor i Gevnø, valgt som partiets nye spidskandidat til kommunalvalget.

- Tusind tak til medlemmerne hos DF-Stevns, fordi de her til aften bakkede op om undertegnede som deres spidskandidat til kommunalvalget. Jeg er meget ydmyg i forhold til medlemmers tillid. Det er en stor ære, sagde Martin Henriksen umiddelbart efter valget.

DF’s to nuværende kommunalpolitikere: Varly Jensen og Janne Halvor Jensen, har for nyligt meldt ud, at de trækker sig ved det kommende valg.

Martin Henriksen går til valg på valgtemaerne: familie, velfærd og erhvervsliv.

- Det bliver familieområdet, herunder børnepolitikken, og det bliver velfærd, sundhed og ældreområdet, fordi vi gerne vil vise, at vi sætter pris på dem, der igennem et helt liv har bidraget til samfundet. Det ligger mig meget på sinde. Så kommer vi også til at fokusere på at skabe bedre forhold for det lokale erhvervsliv. Det vil i sidste ende være godt for almindelige lønmodtagere og for de selvstændige erhvervsdrivende. Og skal vi have råd til ordentlige skoler, børnehaver og værdig ældrepleje, så skal vi også have gode vilkår for det lokale erhvervsliv, har han udtalt til Dagbladet.

Martin Henriksen blev i sensommeren valgt som folketingskandidat i Slagelse-kredsen og vil derfor også være at finde på stemmesedlen i hele Sjællands Storkreds ved næste folketingsvalg.

På samme møde blev opstillet i alt seks kandidater på partiliste, hvilket betyder, at de som udgangspunkt vælges i den rækkefølge, som partiet har bestemt, uanset personligt stemmetal.

rmh

DF opstillingsliste - KV2021:

Martin Henriksen

Helene Brix

Peter Wulff

Rehné Høst Altenburg

Ulla Rasmussen

Jytte Jensen