Joker og Bunuel i Tisvilde Bio

Film Så er der flere film i Tisvilde Bio. "Joker" instrueret af Todd Phiilips er barsk film, der i den grad udstiller klassesamfundet. Batmans klassiske univers er her vendt på hovedet. Batman ryddede op i det morads af skurke og banditter, der forpestede livet for almindelige og ordentlige mennesker. I "Joker" er det taberne og de udstødte, der gør oprør mod dem, der undertrykker dem.

"Joker" vandt Guldløven på Venedig festivalen og forventes også at deltage i slutspillet, når Oscar-uddelingen finder sted. Filmen vises 20., 22. og 24. november klokken 20 og 22. november klokken 15.

Animationsfilmen "Bunuel i skildpaddernes labyrint", der følger tilblivelsen af "Las Hurdes: Land uden brød", bringer os tæt på en af filmhistoriens store genier. I 1930´ernes Paris går Bunuel omkring og sunder sig efter premieren på hans anden film "Guldalderen". Filmen bliver stærkt kritiseret og Bunuel er på fallittens rand. Han tager til Spanien, hvor hans ven mirakuløst vinder i lotto, og sætter hele puljen ind på at finansiere hans næste film, "Las Hurdes". Filmen vises 21., 23. og 24. november.