Gule hjerter og guldchokolader

Rikke

Carl Bob havde fredag morgen guldchokolader og en glad hilsen med i børnehave. Ikke til kammeraterne, men til de voksne - for deres kærlige omsorg og store indsats i dagligdagen. (Foto: Katja Munch Jensen)

Store Heddinge: Forældrebevægelsen #Hvorerderenvoksen fortsætter presset for minimumsnormeringer i daginstitutionerne. Fredag den 22. november var de igen på gaden for bedre normeringer i daginstitutionerne med stor demonstration foran Christiansborg.

Også her på Stevns blev dagen markeret. Katja Munch Jensen - som er mor til 3½-årige Carl Bob, der går i Børnecenter Erikstrup - vil rigtig gerne støtte op om forældreprotesterne foran Christiansborg.

Derfor havde hun opfordret alle forældrene i Børnecentret Erikstrup til, at de fredag morgen hængte et gult hjerte op i deres barns garderobe og så vidt muligt også klædte deres børn i gult tøj.

- Og de voksne blev forkælet med guldchokolade, fordi de hver dag gør, hvad de kan for at give vores guld omsorg, læring og alt det, vi som forældre ikke kan, når vi er på arbejde, fortæller Katja Munch Jensen.

Hun fremhæver videre, at det er vigtigt med gode normeringer i en pendlerkommune som Stevns, for mange forældre må rejse langt hver dag for at passe et arbejde, alt imens deres børn opholder sig i en daginstitution.

- Vi har i den grad brug for, at politikerne vågner op og gør området bedre for vores børn - og ikke mindst for de voksne, som hver dag tager sig kærligt af vores børn, understreger hun.

rmh

Dejlige hilsner at få på sådan en ganske almindelig, lidt grå og våd fredag morgen i november. (Foto: Katja Munch Jensen)