Vidne: To mænd i gule veste løb fra stedet efter indbrud

Hårlev: Et vidne har set to mænd af østeuropæisk udseende og iført gule refleksveste løbe fra stedet umiddelbart efter et indbrud på Hyldevænget. Det er konstateret, at et vindue i baghaven ind til en lukket terrasse er brudt op, hvorefter en rude i terrassedøren ind til stuen er knust. Herefter har der været fri adgang til boligen, hvor alle skabe og skuffer er blevet gennemrodet, inden gerningsmændene er forsvundet ud igennem terrassedøren på ny.

De har både haft en bærbar pc, et videokamera samt valuta med sig ud, og det må være på dette tidspunkt, at et vidne ser de to mænd forlade indkørslen og forsvinde ad et stisystem til en anden villavej i Hårlev.

Den ene mand beskrives som østeuropæisk af udseende og cirka 45 år gammel. Han er lille af højde, men kraftig af bygningm og iført den førnævnte gule refleksvest. Derudover var han på dette tidspunkt en mørk taske i højre hånd.

Den anden mand betegnes som noget yngre, men også med et østeuropæisk af udseende. Han er lidt højere og slank af bygning. Ud over, at også han er iført en gul refleksvest, så bærer han også en strikhue.

Indbruddet er anmeldt onsdag klokken 18.30 og må altså være sket umiddelbart inden dette tidspunkt.

erni