Fejring af Røsnæs Forsamlingshus

Røsnæs Forsamlingshus har holdt lille reception for medlemmer og specielt inviterede gæster, der blev budt på små tapas, sangria og andre drikkevarer.

Anledningen til receptionen var, at forsamlingshuset nu endelig er næsten færdige med tre store projekter, og dem ville man gerne vise frem.

Det drejede sig om renovering af den lille sal og dametoilettet efter en vandskade, renovering af ydermure mod øst og sydøst samt oprydning på det stykke jord forsamlingshuset nu er blevet ejer af mod syd.

- I bestyrelsen har vi virkelig arbejdet hårdt det sidste halve år for at få disse ting i orden, og nu er vi så langt, at vi kan se en ende på det. Vi er også så heldige, at vi har fået hjælp udefra. Venner og brugere af huset er kommet forbi og har givet en hjælpende hånd. Vi har fået gode rabatter flere steder, så vi er kommet igennem dette, ude at vores konto er gået helt i bund, fortæller formanden for Røsnæs forsamlingshus, Lene Henrichsen.

Den lille sal er nu total renoveret med spot i loftet og akustikforbedrende loftplader, gulvet er slebet og lakeret og væggene malet. Alt det man havde planer om at gøre, men vandskaden bestemte, at det skulle være nu.

- Dametoilettet er blevet sat i stand med et lidt »frækt touch«. Det har fået ceriserødt gulv, guldspejl og lampe, samt kunst på væggen. Samtidig er der opsat to nye toiletter af den lidt højere model til vores ældre brugere. Det var det ene toilet, der lavede den famøse vandskade sidst i februar.

- Ydermurene er blevet renoveret, men vi har selv malet vinduerne og andre småting. Vi var så heldige at få bevilliget 50.000 kr. af Nykredits Fond, da vi søgte til renoveringen, og det lunede godt på kontoen.

- Syd for forsamlingshuset har vi erhvervet os lidt jord, hvor vi skal have lavet en stor græsplæne og en terrasse ved huset. Vi har vi fældet de mange træer, der stod på grunden, og skal nu i gang med at planere den. Det varer dog nogen tid, inden vi bliver helt færdige med det projekt, beretter formanden.