Høstfest og åbne bagagerum på gård

Søndag den 1. september klokken 10.00-15.00 holder Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske forening sin traditionsrige Høstfest på Bredekærgård i Tranegilde Landsby .

Med Høstfestorkester, bagagerumsloppemarked og mange interessante salgsboder er alle sejl sat til for at gøre dagen til en stor og festlig oplevelse for alle, som lægger vejen for Tranegilde.

Mere end 20.000 effekter er til salg på loppemarkedet, som også har legetøj og børnetøj med. De private loppesælgere har benyttet sommerferien til at få ryddet op og muget ud i kældre og pulterkamre. Her kommer der som regel interessante og spændende ting frem, som andre måske kan få glæde af.

Vurderingseksperter fra Lauritz.com vil vurdere de medbragte værdigenstande, så ryd op i dine kostbare gemmer og tag dem med på Bredekærgård.

I den høstudsmykkede lade holder salgsboderne til. Kunstforeningen har udover en udstilling også mange kunsteffekter til salg. Der er salg af pileflet, vin, lokal bihonning samt danske frugter og grøntsager fra gartneriet Hedegården. Krøjers Pølser har meldt sin ankomst med mere end 15 forskellige hjemmelavede spegepølser.

En Høstfest uden et traktørsted er utænkeligt. Der er naturligvis sørget for at gæsterne kan købe øl og vand, kaffe og æblekage, for slet ikke at glemme de velsmagende HØSTpølser fra grillen.

Musikken til Høstfesten tager den festlige og humørfyldte »Nissebande« sig af.

Der er stadig ledige sande for »loppeister«, som ønsker at sælge ud af ejendele, og som kan være med til at gøre andre glade. Du kan ringe på telefon 4030 3538.