Nationalparken inviterer på juletur i Bidstrup Skovene

Heden Midtsjællands Avis

Tag med på tur i Storskoven den 24. november kl. 12-15 og lav juledekorationer og adventskranse - eller drik en kop varm kakao.

Julen nærmer sig og juledekorationerne skal gøres klar. Derfor inviterer Naturstyrelsen og Nationalpark Skjoldungernes Land til juletur i Storskoven i Bidstrup Skovene.

Tag børnene med, saml lidt gran til juledekorationer, snit nisser i træ, lav julepynt og bind adventskransen. Nationalparkens naturvejledere står klar til at hjælpe på det udendørs juleværksted og skovløbere fra Naturstyrelsen har klippet gran og laver varm gløgg og kakao over bål.

Sådan deltager du

Aktiviteterne finder sted søndag den 24. november klokken 12 til 15. Mødestedet er P-pladsen ved indgangen til Storskoven (Skovvej 34, 4330 Hvalsø), og kommer man senere end klokken 12, vil der være små skilte, der viser vej til arrangementet.

Det er gratis for børn at deltage og voksne betaler 20 kroner, som kan medbringes eller betales via mobile pay på dagen. Det kræver således ingen tilmelding at deltage.

På dagen vil der være sørget for gran, halm, gløgg og kakao, og derfor er det en god idé at medbringe en almindelig bærepose til indsamling af gran. Affaldssække og andre større sække er ikke tilladt.

Følg med på nationalparkens facebookside for at stille spørgsmål og se, hvem der ellers tager med på turen: https://www.facebook.com/events/1018477558494526/