Glad jazz fra Budapest rykker til landsby

"Jazz Steps Band" indtager Gundsømagle med en underholdende koncert

Gundsømagle Landsbyråd og Gulddyssegården har i samarbejde med Jørgen Christensen fra Snake City i Slangerup fået fat på et meget festligt og veloplagt orkester fra Ungarn til sensommer-jazz lørdag d. 24. august kl. 10:30.

Det er bandet "Jazz Steps Band", seks glade mænd fra Budapest, der har 15-20 års erfaring med både jazz og klassisk musik. De har spillet på utallige ungarske og internationale jazzklubber og festivaler, og har også optrådt mange gange på danske scener.

Bandet blev dannet med det formål at holde følelser, melodier, variationen og glæden ved traditionel jazzmusik i live. Intentionen er at gøre jazz til en fornøjelig og opløftende følelse, som når ud til så mange som muligt. Glæd jer til et musikalsk møde med disse festlige musikere, der kendt for deres veloplagte optræden. Musikken er typisk swing-jazz fra 30'erne og 40'erne.

Som vanligt er koncerten gratis, men man opfordrer folk til at købe 1 fadøl eller flere samt en varm grillpølse, på den måde sikrer man, at arrangørerne kan fortsætte med at få midler til kommende koncerter på kulturgården. Arrangørerne takker også for en god støtte fra Roskilde Kommunes Kulturfond.