Alternativ folketingskandidat skifter til R

Alternativets hidtidige nordsjællandske folketingskandidat Julie Herdal Molbech og tidligere spidskandidat til byrådsvalget i Helsingør meddelte mandag morgen i en pressemeddelelse udsendt af Radikale Venstre i Helsingør, at hun nu er blevet radikal.

- Jeg har meldt mig ind i Radikale Venstre, hvor jeg vil fortsætte mit politiske arbejde for den grønne og humanistiske dagsorden: Klima, natur, børn og unge - og reel borgerinddragelse, siger Julie Herdal Molbech.

Radikale Venstre er Molbech øjne en stærk og positiv faktor i dansk politik, som kæmper ambitiøst for de emner og værdier hun synes, er de vigtigste i dag. I modsætning til Alternativet, som er en ung bevægelse, der helt naturligt stadig arbejder med at finde sig selv, er Radikale Venstre ifølge Molbech et velorganiseret parti, der fører fokuserede og effektive kampagner.

I Radikale Venstre vil Julie sætte endnu mere fokus på børn og unge. For eksempel, når det gælder børnene ud af Sjælsmark, slut med racistisk lovgivning som ghettoloven, slippe folkeskolen fri og stoppe præstationsræset, der stresser og ødelægger alt for mange unges liv, skriver partiet.

Velkommen hos R

- Julie er velkommen her hos os i Radikale Venstre i Helsingør. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Julie bliver et aktiv for foreningen - både internt og i forbindelse med kommende valgkampe. Det glæder jeg mig til, siger Knud Mogensen, formand for Radikale Venstre i Helsingørkredsen.

Christian Holm Donatzky, byrådsmedlem for Radikale i Helsingør, siger:

- Jeg byder Julie velkommen i partiet. Jeg er sikker på, at Julies store entusiasme vil tilføre god energi til vores i forvejen velfungerende vælgerforening.

Trods en særdeles aktiv valgkamp måtte Julie Herdal Molbech ved valget folketingsvalget i juni nøjes med 411 stemmer i storkredsen. Der var dog også tale om et valg, hvor Alternativet gik stærkt tilbage.