Sct. Georgsgildet i Køge støtter Røde Kors' julehjælp

Julen er hjerternes og traditionernes tid, men også tid for salget af de berømte grønne lodsedler som udstedes af Sct. Georgsgildet Køge.

Julen og de grønne lodsedler hænger uløseligt sammen. Lodsedlerne sælges af spejderne og i lokale forretninger i Køge, og overskuddet støtter den lokale spejderbevægelse og andet humanitært arbejde.

De grønne lodsedler har nu eksisteret i over 60 år. De grønne lodsedler er kendetegnet ved at de er billige - kun 2 kr. pr. stk.

"Hos Røde Kors Julehjælp i Køge er det en stor glæde at Sct. Georggildet igen i år støtter op om aktiviteten, som kun kan lade sig gøre ved fælles hjælp. Der er stadig mange udsatte børnefamilier i Køge Kommune som har brug for den ekstra hjælp de kan få til jul. Hos Røde Kors Køge forventer vi igen i år at kunne uddele julehjælp til ca. 125 familier. Der er desværre mange børnefamilier som har svært ved at få økonomien til at hænge sammen", siger Helle Røtting, aktivitetsleder hos Røde Kors Køges Julehjælp.

Køge-gildets donation på 6.000 kr. hjælper imidlertid godt på vej.

"Vi er afhængige af sponsorer og donationer for at kunne hjælpe familierne. Foruden julekurv og juletræ vil vi igen i år også forsøge at få gaver til børnene. Sidste år fik 170 børn en gave. Endnu en gang tak til Køge-gildet for deres fantastiske arbejde og donation. Jeg har købt de grønne lodsedler, har du?" slutter Helle Røtting.

Du kan stadig nå at købe en grøn lodseddel og både støtte et godt formål og få chancen for at vinde en julekurv.

Lodtrækningen foretages den 7. december. Læs mere på www.koegegilde.dk.