Døgnrapporten: Tricktyve slog til mod 91-årig

Frederikssund En 91-årig kvinde fra Frederikssund blev franarret sine penge tirsdag, efter at hun var blevet ringet op af en person, der udgav sig for at være poltiet.

Ifølge oplysninger fra Nordsjællands Politi fortalte han kvinden, at manden skulle undersøge en sag vedrørende nogle bankforhold, hvor flere personer havde været indblandet. Manden i telefonen ville i den forbindelse sende en politibetjent til kvindens adresse, så hun bedre kunne forstå årsagen til henvendelsen.

Efterfølgende var en person mødt op på hendes adresse, hvor han havde bedt om - og fået - udleveret en større mængde kontanter til undersøgelse af den påståede sag, ligesom han fik udleveret kvindens kreditkort og dertilhørende kode. Herfra blev der efterfølgende hævet 15.000 kroner, inden kortet blev spærret.

Da den ældre kvinde opdagede at hun var blevet snydt, anmeldte hun efterfølgende episoden klokken 14.26

Ifølge kvindens oplysninger til politiet beskrives manden, der mødte op på adressen, som omkring 20-30 år, 175 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, med sort mellemlangt hår med en smule krøl. Manden talte dansk og var iført en sort jakke og sorte bukser.

Indbrud i Fri Bikeshop, Frederikssund Ved et indbrud i et lager til Fri Bikeshop i Jernbanegade er der mellem lørdag klokken 14.00 og mandag klokken 07.30 er der stjålet omkring 40 cykler og cykeltilbehør.

Tyven - eller tyvene - har skaffet sig adgang til lageret ved at bryde døren og dørkarmen op.

Overfaldet på station, Ølsted En 22-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag mellem klokken 15.06 og 15.15 overfaldet på Ølsted Station, hvor en anden mand slog den 22-årige i ansigtet flere gange.

Overfaldet skyldes muligvis en forudgående strid mellem den 22-årige og gerningsmanden, og politiet har derfor en formodning om, hvem gerningsmanden kan være.