Tilfreds trods regnfuldt høstmarked

Vejrudsigten og den vedvarende regn fra morgenstunden var nok den altovervejende grund til, at det aldrig blev et tilløbsstykke, da Hårlev Borger- og Erhvervsforening lørdag holdt sit årlige høst- og kræmmermarked ved stationen.

- Vi har været heldige med vejret i rigtigt mange år, hvor folk er strømmet til. Men i år regner det så, og det kan vi selvfølgelig mærke på, at der ikke kommer så mange gæster. Det er betingelserne, og selv om det er ærgerligt, så er det ikke noget, der slår os ud. Nogle gange er vejret bare ikke med os, og det må vi acceptere. Der er sådan set ikke så meget andet at gøre, sagde Johnny Andersen, der er formand for den arrangerende forening.

Som lokal cykelhandler var han som vanligt selv repræsenteret med en stadeplads, og mange af de andre stadeholdere, som har været med igennem årene, var også trofast mødt op, så der var et varieret udbud for dem, der trodsede det fugtige vejr. Enkelte nye var også mødt op. Således kunne alle få en smagsprøve på de nye ølmærker fra Stevns Andelsbryggeri, som blev lanceret i foråret.