Tyve tømte nyt byggeri

Roskilde Tekniske Skole på Musicon er ved at få bygget til, hvad der betyder, at håndværkerne på stedet har flere containere, hvor de opbevarer deres værktøj.

Det har flere gange fået tyve til at trække i arbejdstøjet for at gå på jagt efter værdifulde ting.

To mænd blev filmet på overvågning natten til søndag. På ukendt vis var de kommet ind på byggepladsen.

De forsøgte at åbne containeren men havde ikke held til det.

Det var muligvis fordi containeren var blevet bedre sikret, efter at tyve havde held til at skære sig ind i containeren natten mellem onsdag og torsdag.

Tyvene skar sig ind med en vinkelsliber. Rovet var værktøj som skruemaskiner, stiksave, rundsave, boremaskiner og andet der bruges på en byggeplads.

Politiet fik anmeldelsen på tyveriet torsdag morgen, efter at håndværkerne havde opdaget at to containere var skåret op. Byggepladsens videoovervågning viser, at der i løbet af natten har været en hvid kassevogn på stedet. På samme video kan man kun se en mand i bilen.

Mændene, der forsøgte at tømme containeren natten til søndag havde begge sorte bukser på. Den ene havde kondisko og en lys dunjakke på, mens den anden var iført en lys glat jakke.

Hvis man har bemærket noget på eller ved byggepladsen i løbet af natten mellem onsdag og torsdag eller natten til søndag, vil politiet gerne have et tip på telefon 1-1-4.

ja- ag-