Fernisering hos Gallery ArtTour

Udstilling Så er der fernisering lørdag 17. august klokken 11 til 15 i Slotsarkaderne 109 overfor H&M Home. Det er foreningen 'ArtTour', der er arrangør.

"Gallery ArtTour åbner dørene til en festlig fernisering lørdag 17. august. Denne dag vil galleriet fremvise kunstnernes nyeste værker, samt byde velkommen til Brian Viuf Christensen, som debuterer med sølv og guldsmykker, som er indlagt med antikt romersk glas. 'Crazy Hearts' vil spille deres egne komponerede numre og sange fra hjertet. Musikken starter cirka klokken 11.30 og fortsætter et par timer frem. Der er kaffe, te og kage når ferniseringen starter og så længe lager haves," skriver foreningen 'ArtTour' i en pressemeddelelse.

Gallery ArtTour har haft en forrygende start og er blevet godt modtaget af Hillerøds kunstinteresserede borgere og kunstforeninger i området. Galleriets kunstnere arbejder tæt sammen om at udvikle galleriet med tiltag, som temaudstillinger, kunstforedrag, musik og meget mere. Der er mulighed for at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev og finde mere info på www.art-tour.dk.