Ny grusgrav i Tjæreby

NCC åbner ny grusgrav i Tjæreby.

Den nye grusgrav skal bidrage med råmaterialer til fremtidige bygge- og anlægsprojekter, skriver NCC i en pressemeddelse.

Med den nye grusgrav ønsker NCC at sikre råstoffer til den fremtidige byudvikling i Danmark. Den nye grusgrav på Tjærebyvej i Roskilde skal dermed levere sand, sten og grus til primært asfalt-, beton- og anlægsbranchen. I den nye grusgrav forventer NCC at kunne indvinde ca. 300.000 tons råstoffer om året på det knap 20 hektar store areal.

Af hensyn til indbyggerne i Tjæreby har NCC ventet med at åbne grusgraven til en ny omfartsvej blev bygget færdig, skriver NCC. Den nye omfartsvej leder den tunge trafik til og fra grusgraven udenom boligområdet i Tjæreby for dermed at genere beboerne i området mindst muligt.

Vi ønsker altid et godt forhold til vores naboer og lokalområdet generelt. Derfor ventede vi med at åbne grusgraven til vejen var etableret. Grusgraven er nu åben, og vi er kommet godt i gang med både gravearbejde og udlevering af materialer, pointerer Søren Evald Jensen.