KFUM mod HB Køge

De havde håbet på et vaskeægte lokalbrag i danmarksserieklubben Roskilde KFUM mod FC Roskilde, men helt så nært blev det ikke, da der torsdag middag blev trukket lod til anden runde af landspokalturneringen Sydbank Pokalen.

Men et 1. divisionshold fik de da, og det blev næstnærmest-naboerne fra HB Køge, der kom op af bowlen, hvilket tilskuermæssigt da nok var at foretrække for i hvert fald tre af de fire mulige superligmodstandere, der var i »øst-gruppen«; SønderjyskE, Horsens, Silkeborg og Lyngby.

Og for publikum må der næsten være udstedt garanti for en festlig forestilling med masser af mål. Roskilde KFUM vandt i sin førsterunde kamp med 12-0 over Eskilstrup, mens HB Køge vandt 9-0 over Toreby Grænge - de to største sejre i første runde, hvis man lige ser bort fra 1. divisionsholdet Skives 16-1 afklapsning af Lystrup, der jo egentlig ikke kunne stille hold på grund af en musikfestival, men fik overtalt nogle oldboys'er og andet godtfolk til at stille op til tæv mod at få en billet til pokalfinalen næste år.

KFUM har som lavestrangerede hold hjemmebane til dysten, der efter planen skal spilles mellem den 3. og 5. september.

FC Roskilde skal en tur til Fyn og møde Tarup-Paarup. Fynboerne er kommet sløjt i gang med tilværelsen i danmarksserien med to nederlag og en samlet målscore på 2-7, men holdet magtede da at slå serie 1-mandskabet Sædding/Guldager med 6-1 i første pokalrunde.