Kvinde kontaktede indbrudstyve

En opmærksom borger kontaktede tirsdag klokken 13 Midt- og Vestsjællands Politi, da hun kort tid forinden havde set to mænd på Baldersvej i Allerup, som bar på en lampe og en pose.

Kvinden fandt de to mænds opførsel mistænkelig, da den ene forsøgte at gemme sig bag en hæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden henvendte sig til den ene af mændene og spurgte ind til deres ærinde i kvarteret.

Manden undskyldte sig med, at de havde en aftale om at hente nogle ting, og de to mænd kørte derefter fra stedet i en ældre, mindre, sort personbil.

Midt- og Vestsjællands Politi undersøgte efterfølgende området og fandt frem til villaen på Baldersvej, hvor der havde været indbrud. Ejeren blev kontaktet og kunne bekræfte, at der var blevet stjålet en lampe.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi gav vidnet følgende beskrivelse af gerningsmændene:

Den ene var cirka 180 centimeter høj, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, skaldet og med sorte skægstubbe. Han var iført en sort jakke og talte med dansk accent.

Den anden mand var cirka 180 centimeter høj, dansk af udseende og almindelig af bygning. Han havde lyst, kort hår og talte dansk. Han var iført en lys sweater med mønster.

Politiet hører gerne fra vidner, som har bemærket de to mænd eller den sorte bil i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.