Aftengudstjeneste på Vesterlyng

Traditionen tro holdes der igen aftengudstjenese på Vesterlyng.

Sådan har det været siden 2003, og også i år. Onsdag den 21. august klokken 19 mødes man på Lyngen, lige til venstre efter Eskebjerg-leddet. Gå efter det store trækors og menneskevandringen fra P-pladserne.

Gennem salmer, bibeltekster og eftertanke vil de arrangerende præster og fremmødte deltagere få mulighed for at filosofere lidt over, hvad det betyder for mennesker, at man hver morgen får en ny dag givet.

Også i år medvirker alle tre præster, pastoraternes kirkemusikere samt musikere, som synes at en aften på Lyngen hører med til sommeren.

Gudstjenestens menighed opfordres til selv at medbringe noget at sidde på og tøj efter vejret. Der tages forbehold for vejret, men der er store forhåbninger til en fantastisk sommeraften på Vesterlyng.

- Og hvis vi er heldige, så kan vi alle gå hjem med synet af den fantastiske solnedgang, som kun opleves på Vesterlyng, lyder det fra Christina Morsing, der er sognepræst i Bregninge/Bjergsted/Alleshave og en af de arrangerende præster. De andre er Sanne B. Kristensen, sognepræst i Viskinge/Aunsø og Henrik Olsen, sognepræst i Føllenslev/Særslev.