Ny pris opkaldt efter revydirektør

En ny hæderspris opkaldt efter Græsted Revyens stifter Mogens Dahlstrøm er blevet tildelt revyens koreograf Michael Olesen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Årets revy på Græsted Kro var i år ikke blandt de præmierede ved Revyernes Revy. Til gengæld blev en af de aktive kræfter bag Græsted Revyen dagen før den store prisuddeling i Cirkusrevyen hædret med den nystiftede pris.

Mogens Dahlstrøm Prisen er stiftet af Jørgen Glidov Fonden, som har til formål at støtte blandt andet København Boldklubs ungdomsarbejde samt en række patientforeninger og forebyggelse, behandling og efterbehandling efter sygdomme, samt kulturelle initiativer. Fonden havde inviteret 150 socialt udsatte unge og ældre til revy i Græsted, og da bifaldet havde lagt sig efter aftenens forestilling gik Jørgen Glidov på scenen for at introducere fondens ny pris.

Prisen blev givet til civilingeniør Michael Olesen, som de sidste tre år har været koreograf på Græsted Revyen. I offentligheden er han mest kendt for sammen med Mette Blomsterberg at have vundet Vild Med Dans i 2017 - samme år, som han sammen med de medvirkende og de øvrige aktive kræfter bag Græsted revyen var med til at vinde prisen Årets Revy.

»Michael møder altid op med masser af overskud og et stort smil på læben, trods udfordringen med at få fire lettere kluntede, men lærenemme skuespillere til at lige en million, og det lykkes hver gang. Michael er en super optimist, der altid får det bedste frem i dem, han arbejder med. Han er også en person, der tilsidesætter sig selv frem for andre, hvilket mange kunne lære af. Summa summarum, Michael er et menneske med høj arbejdsmoral og et kæmpe hjerte,« hed det i begrundelsen.

Græsted Revyen spiller torsdag, fredag og lørdag til og med den 28 september.