Navnenyt: Gardinmontøren runder 60 år

Claus Møller Danielsen fra Gardinmontøren fylder rundt

navne Claus Møller Danielsen, indehaver af Gardinmontøren i Slotsgade 15 i Hillerød, runder onsdag 30. januar 60 år.

Efter realeksamen fra Byskolen i Hillerød blev han uddannet Landmålingstekniker hos Percival Nielsen Hillerød og senere ansat hos Landinspektør Mads Boll, Allerød. I slutningen af 1980 kom han ind i Gardinmontøren, hvor han tilførte forretningen mange nye tiltag.

I dag er forretningen en af de ældste i Slotsgade i Hillerød - faktisk har Gardinmontøren solgt gardiner fra samme adresse siden 1959, hvor den blev startet af Claus Danielsens forældre. Claus ejer og leder den sammen med hans hustru Anette og deres to sønner, Mads og Jeppe. Firmaet, som er en specialforretning med boligudstyr - gardiner og solafskærmning, har mange år på bagen og dermed en stor kundekreds med både private og institutioner. Gardinmontøren kan dermed her i februar fejre 60 års jubilæum.

Den sparsomme fritid nydes på deres landsted lige uden for Hillerød, hvor der udover tid til familien med børn, svigerbørn og børnebørn også bliver tid til at dyrke hobbies som veteranbiler, motorcykler og jagt. En samling af jagttrofæer er der også plads til.