Internat tilbyder: Bliv dyrepasser for en dag

Roskilde Internat tilbyder som noget helt nyt, at man kan købe sig nogle timer på internatet under overskriften »Bliv dyrepasser for en dag«.

- Vi vil gerne prøve noget nyt og er lige gået i gang, siger internatsleder Henrik Hertz og enviser til, at både Zoologisk Have København og Den blå Planet har et lignende tilbud.

Han mener, at internatet kan appellere til dyreelskerne med et bredt udvalg af dyr. Naturligvis er der en del hunde, katte og kaniner, men der er også slanger og andre mere eksotiske dyr.

- Det er tænkt som en konfirmationsgave. Jeg tager en dyrepasser ud en hel dag, som er guide på dagen, fortæller Henrik Hertz.

Dyrepasser-praktikanten møder klokken syv om morgenen sammen med dyrepasserne og følger morgenrutinerne.

- De bliver ikke sat til at fjerne hundelorte eller noget i den retning. Men de får et indblik i dagligdagen, siger Henrik Hertz, som håber, det vil give de unge mennesker en oplevelse.

Han har sat 10 tirsdage eller torsdage i sommerferien af til dyrepasser-dage. Grunden til, at det er tirsdage og torsdage, er, at det er her, dyrlægen er på internatet. »Bliv dyrepasser for en dag« kan købes på internatets hjemmeside.

Roskilde Internat holder åbent hus lørdag den 4. maj kl. 10-12 på Darupvej 131, 4000 Roskilde.