Foredrag om at genvinde livsmodet

I foråret har Hørsholm Sognegård tre foredrag med den overordnede titel: Udsyn og indsigt. Den første foredragsholder er Synne Garff, som har rejst på kanten af krig, livstruende sygdom og religiøs fanatisme de sidste mange år og ført samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter.

Med udgangspunkt i sin bog, »Når Gud bøjer sig«, tager Synne Garff tilhørerne med ud i verdens konfliktområder og reflekterer over, hvad Bibelens fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper.

Synne Garff er international chef i Bibelselskabet samt forfatter og bidragyder til 20 bøger, deriblandt »De Mindstes Bibel«. Ved siden af sit arbejde i Bibelselskabet virker hun som ulønnet hjælpepræst i Ribe Stift.

De følgende to foredrag er onsdag den 3. april klokken 19.00 med sognepræst Pernille Hornum om sandhed og løgn og onsdag den 8. maj klokken 19.00 med sognepræst og tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret på Københavns Universitet: Pia Søltoft, der fortæller om Kierkegaard, døden, dyden og livet.