Nordsjællandsk undervognsbehandling garanterer grundighed

SPONSORERET INDHOLD

Det kan være, at du ikke har overvejet en undervognsbehandling, fordi din bil kører fint.

Det er noget, du bør tage til overvejelse. For selvom det måske ikke er noget, du tænker på hver dag, kan det spare dig penge i det lange løb. Undervognsbehandling er noget af det, som holder bilen fra dyre regninger fra mekanikeren. Der er simpelthen penge at spare i det lange løb.

Det forudsætter dog, at du får en undervognsbehandling, som gør en forskel. Grundighed er nøgleordet. En bil har mange afkroge og steder, hvor rust kan snige sig ind og langsomt skade bilen.

Vælg et behandlingssted, som står ved sit arbejde

Den bedste måde at sikre sig på er at vælge et sted, som udstøder garanti. Garanti betyder, at et sted stoler på kvaliteten af sin behandling og er sikker på, at det har den rigtige effekt.

PAVA i Nordsjælland garanterer for, at din bil får en god behandling. Der er simpelthen tale om en levetidsgaranti, som sørger for, at din bil er kørende uden rusttæring.

Afhængigt af din bils alder, skal den have en undervognsbehandling hvert andet eller tredje år for være sikret mod rusttæring. Grunden til, at du skal have undervognsbehandlinger er, at mange biler er ringe beskyttet mod rust, også selvom de er fabriksnye.

Duften af ny bil beskytter ikke mod rust

Det kan være, du ikke tænker undervognsbehandling er nødvendig, fordi din bilforhandler har en rustgaranti. Rustgaranti lyder godt, men det er langt fra alle rustgarantier, som dækker tilstrækkeligt.

Det kan f.eks. være, at bilforhandleren siger, at det er en anden garanti, som skal dække rusttæring. Så selvom det er rust, det handler om, ender du uden garanti og med regningen selv.