Stenkast fra motorvejsbro: Sort bil kørte væk

Vestegnens Politi ønsker at tale med mindst to unge mænd, som kørte væk i en sort minibus/varevogn fra området ved den gangbro i Hvidovre, hvorfra der blev smidt en sten ned på motorvejen foran en bilist.

Tirsdag den 19. februar kl. 23.49 modtog Vestegnens Politi en anmeldelse om stenkast fra en motorvejsbro i Hvidovre. En eller flere gerningsmænd kastede en genstand - formentlig en gul mursten - ned fra en gangbro over Amagermotorvejen. Stenen landede på vejbanen foran en blå VW Polo, der kørte på motorvejen mod vest.

Gangbroen er anlagt nær motorvejsafkørsel 21 til Avedøre Holme og kan krydses til fods og på cykel. Den forbinder Hammerholmen med Strandholms Allé.

Gangbroen udmunder i en vendeplads på Strandholms Allé, og her bemærkede et vidne en sort varevogn/minibus med tonede ruder med sølvlister og skydedør køre væk omkring gerningstidspunktet.

- Vi mener, at mindst to mænd kørte væk i den sorte minibus, og vi vil meget gerne i kontakt med dem. Vi hører fortsat også gerne fra andre, som måtte have set eller hørt noget, der kan relateres til hændelsen, siger politikommissær Ole Nielsen.

Han understreger, at den sorte minibus kan have haft et legalt ærinde i området.

Har man oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.