Indbrudstyve stjal møbler, maskiner og smykker

Henover weekenden og mandag har indbrudstyve været på spil fire steder i Holbæk Kommune

Indbrud i firmakontor

I tidsrummet mellem fredag klokken 16 og mandag klokken 8.45 var der indbrud i et privat kontor på Ahlgade i Holbæk. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kom gerningsmanden ind ved at bryde døren til firmakontorerne op. I forbindelse med weekendens indbrud blev der stjålet seks spisestole, en projekter og fire højtalere.

Maskiner stjålet fra værksted

Boremaskiner, bor og en slagboremaskine var en del af udbyttet ved et indbrud i et værksted i Hybenvang i Holbæk i løbet af weekenden. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi har anmelderen endnu ikke det fulde overblik over, hvad der er stjålet. Sikkert skulle det dog være, at tyven kom ind i værkstedet ved at bryde en port op. Indbruddet skete mellem fredag klokken 13 og mandag klokken 14.15.

Tyv tog smykker

Mandag blev der stjålet smykker fra en villa på Kalundborgvej i Holbæk i forbindelse med et indbrud. Mellem klokken 9.25 og 20.53 blev et vindue brudt op, og tyven gennemrodede herefter både stueetagen og 1. sal i huset. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Intet stjålet ved villa-indbrud

Alt blev gennemrodet, da der mandag var indbrud i en villa på Risbjergvej i Kvanløse. Tyven, som kom ind ved at knuse en rude i stuen, forlod tilsyneladende stedet tomhændet. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skete indbruddet mellem klokken 13 og 19.30.