CoryDONG - en doku-komedie

Rikke

Med special guest, tidligere borgmester i Stevns Kommune og forhenværende bestyrelsesmedlem i DONG, Poul Arne Nielsen

Store Heddinge: Stevns Teaterforening slutter sæsonen i det skarpe satiriske hjørne med Ina Miriam Rosenbaum og Christian Halken i ’CoryDONG - det bedste for Danmark’.

- I sidste sæson havde teaterforeningen en veloplagt Ina Miriam Rosenbaum i Skattesagens Helte på programmet. I år er det salget af DONGs aktier til Goldman Sachs, der bliver sat under satirisk lup. Forestillingen går bag om hændelserne og de beslutningstagere, der var allertættest på salget til den amerikanske investeringsbank med det blakkede ry, fortæller forkvinden i Stevns Teaterforening, Lene Vestergård.

Det satirisk/dokumentariske spil er baseret på virkelige hændelser, skrevet af den succesfulde dramatiker Henrik Szklany. Persongalleriet rummer tidligere finansminister Bjarne Corydon og andre kernespillere i sagen.

Det garvede makkerpar udi satire og humor Kristian Halken og Ina-Miriam Rosenbaum går til den for at få svar på de mange ubesvarede spørgsmål, inden sagen for alvor går i vores store fælles Glemmebog.

Der er efter pausen lagt op til dialog mellem publikum og scene.

Efter ønske fra Ina Miriam Rosenbaum har teaterforeningen fundet en lokal person med indsigt og holdninger om forestillingens tema. Det bliver Poul Arne Nielsen, der er tidligere borgmester i Stevns og forhenværende bestyrelsesmedlem i DONG.

- Vi er meget glade for, at Poul Arne Nielsen tog imod udfordringen. Da Poul Arne bekræftede sin deltagelse, sagde han, at han nok ikke regnede med, at forestillingens synsvinkel svarede til hans egen, siger Lene Vestergård og uddyber:

- Vi håber publikum også har mod på at få udfordret egne holdninger til en af de store politiske møgsager, som stadig er dybt relevant.

Journalist Sofie Buch Hoyer leder debatten.

Forestillingen spilles i Snurretoppen i Algade, Store Heddinge mandag den 29. april kl. 19.30.

Teatermenu i Cafe Algade

Cafe Algade holder mandagsåbent den 29. april fra kl. 17.30 med lækker Teater Meny: Moussaka - Den græske Nationalret - serveret med frisk salat, olivenolie/citron og Tzatziki.  Desserten er en nøddefragilite med vanilleis & hindbærcoulis.

Bordreservation på 56563256 eller mailcafealgade@mail.dk.