Politirapporten: Bilbrand, butikstyveri og indbrud

I løbet af den seneste uge, har der været indbrud flere steder i hele kommunen

PIGER BAG BUTIKSTYVERI To 13-årige piger fra Kokkedal var lidt for langfingrede, da de tirsdag 19. februar ved 16-tiden besøgte Hennes & Maurutz i Hørsholm Midtpunkt. Her blev afsløret i at stjæle tøj, et par sko, et smykke og et mobilcover. En patrulje blev tilkaldt og betjentene kørte de to unge butikstyve hjem til deres forældre.

BUTIKSTYVERI En pakke te og to proteinbarer. Det var, hvad en 18-årig mand fra Kokkedal blev sigtet for at stjæle fra Føtex på Egevangen, da han kl. 18.50 tirsdag 19. februar blev taget for butikstyveri.

BILBRAND Tidligt onsdag kl 03.58 udbrød der brand i en Mercedes, som holdt parkeret på Mellemengen i Kokkedal. Ved branden opstod der skader på to øvrige biler. Politiet skal nu undersøges, om brandårsagen kan fastlægges. Det er kun to døgn efter en BMW gik op i flammer, ligeledes på Mellemengen. Her så et vidne to personer smide noget ind i bilen, inden den brød i brand.

TYVERI FRA BIL Et kamera blev onsdag 20. februar stjålet under et indbrud i en Skoda Octavia på p-pladsen på Gl. Strandvej i Humlebæk i tidsrummet kl. 14.-15.30. Tyven knuste en rude i højre sidedør.

UDEN KØREKORT Fredag 22. februar kl. 00.40 kom en 19-årig mand fra Nivå kørende ad Niverød Kongevej i Nivå. Men det var uden at kunne vise noget kørekort for patruljen, hvorfor han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

INDBRUD Et hus på Absalonsvej i Nivå var lørdag 23. februar mellem kl. 9-21 udsat for indbrud. Gerningsmanden aflistede et vindue i badeværelse og stjal smykker.

INDBRUD i villa på Søholmvej i Fredensborg, begået fredag 22. februar mellem kl. 8 og 14.20. Et vindue i en have-/terrassedør var knust med sten, som brækkede midt over. Den ene del af stenen lå ude, og den anden halvdel blev fundet inde i soveværelset. Der blev stjålet fire tablets, mobiltelefon, cd-afspiller, forstærker samt smykker.

INDBRUD fredag 22. februar mellem kl. 9 og 20.19 i en villa på Gl. Strandvej i Humlebæk. Indgang via et vindue. Der blev stjålet flere rødvine og muligvis andre ting, der ikke var overblik over ved anmeldelsen.

INDBRUD En villa på Nødebo Skovvænge i Fredensborg blev lørdag 23. februar i tidsrummet kl. 13.30 og 23.45 udsat for indbrud. Tyven havde kun været i soveværelse, hvorfra der blev stjålet guldkæder.

Kilde: Nordsjællands Politi