Unge talenter gæster Hørsholm

Når Hørsholm Musikforening den 29. april klokken 19.30 runder sæsonen af i Hørsholm Kirke, er det med hele fem af landets mest fremtrædende unge talenter på den klassiske musikscene.

Nordic String Quartet er sidste skud på stammen af fremragende, unge kvartetter der er kommet ud af musikkonservatoriets solistklasse de senere år, og Eva Steinaa markerede sig overbevisende i toppen af dansk musikliv, da hun som bare 20-årig vandt pladsen som 1.solo-oboist i DR Symfoniorkesteret.

De fem har ved flere lejligheder optrådt sammen, og ved koncerten i Hørsholm Kirke byder de på to dejlige kammermusik-værker i fællesskab, nemlig Mozarts elskede obokvartet samt Gerald Finzi`s »Interlude« for obo og strygekvartet.

Efter pausen spiller Nordic String Quartet Sibelius' strygekvartet »Voces Intimae«.

- Klangen af obo og strygere sammen kan noget helt særligt, og musikforeningen glæder sig til at præsentere disse yderst talentfulde unge musikere i kirkens skønne akustik, siger Allan Sørensen fra Hørsholm Musikforening om den kommende sæsonafslutning, inden han fortsætter:

- Musikforeningen siger med denne koncert tak for i år til alle sine medlemmer, vi glæder os til at se jer igen til næste sæson, hvor vi kan byde på endnu en perlerække af store musikalske oplevelser.