Se billeder fra Næstved kamp

Næstved-træner Michael Hemmingsen havde forudset rigtig meget af det, der også rent faktisk kom til at ske i 0-0-kampen mellem Næstved og Fremad Amager. Måske lige med undtagelse af, at man ikke fik scoret på en af de flere store muligheder, man tilspillede sig.

- Hele forløbet var, som vi gerne ville have det. Vi fik også de store chancer til sidst, som vi kunne håbe på. At vi så ikke fik scoret er jo bare sådan, det går nogle gange. Vi kan ikke brokke os over antallet af chancer. Det er også nogle fine store chancer, som vi får, siger Michael Hemmingsen.

Næstved-træneren var ikke ubetinget tilfreds med alle facetter af Næstved-spillet. Det var ikke kun de brændte chancer, der trak ned i helhedsindtrykket.

- Jeg kunne godt ønske mig, at vi var lidt bedre på bolden. Der virkede vi i perioder lidt usikre, og det kom til at præge vores spil i dele af kampen.

Den taktiske disciplin og indstillingen til tingene var imidlertid upåklagelig, og det tager Michael Hemmingsen med sig videre.

- Vi spillede kampen rigtig godt. Ligesom vi gjorde i Viborg. I begge tilfælde er det rigtig meget hårdt arbejde, der skinner igennem, og så kan man sige, at vi i Viborg var få sekunder fra en sejr, og her mod Fremad Amager var vi så bare ikke skarpe nok på vores chancer. Jeg kan ikke brokke mig over arbejdsindsatsen, siger Michael Hemmingsen.

Næstved-træneren ville gerne have haft tre point mod Fremad Amager, men han lever fint med det ene, som det blev til.

- Vi kan jo bruge det hele - alle point er gode lige nu. Vi ville jo også godt have solgt kampen i Viborg for et point, og jeg har det sådan, at vi må bare tage det hele med i vores situation, siger Michael Hemmingsen.