Rungsted Gymnasium: 500 til introaften

Rektor: RG er elevernes skole, og det er hårdt at gå her

Mere end 500 gæster fandt forleden vej til Rungsted Gymnasium, hvor skolen holdt den årlige orienteringsaften for at præsentere, hvad gymnasiet har at byde på for kommende elever og deres forældre.

Rektor Ruth Kirkegaards pointerede i sin tale, at det er elevernes skole. Det blev synligt på aftenen, hvor fire elever fra 2.g og 3.g var værter på hele aftenen. Og eleverne fra 2.g sendte en videohilsen direkte fra deres studietur i Indien. 60 elever fra skolens idræt B hold overraskede salen ved pludselig at igangsætte et fedt Flash-Mob-Danseshow.

Skolens rektor Ruth Kirkegaard oplyste de kommende elever om, at skolen ikke kun er et lokalt gymnasium, men tiltrækker mange elever fra store dele af Nordsjælland. Blandt andet på grund af skolens tre globale studieretninger med undervisning og eksamen på engelsk i flere fag, skolens store idrætsprofil med 100 elever på Team Danmark-ordning/idrætsordning og endelig skolens businessprofil, hvor elever kan kombinere en STX og en HHX i skolens virksomhedsklasse.

Aftenen sluttede med at forældre og elever selv talte med lærere og elever på de forskellige studieretninger, og at rektor Ruth Kirkegaard slog fast, at det er hårdt at gå i gymnasiet og at skolen stiller store krav til det faglige niveau.