Vigtig håndsrækning: 320.000 kroner til idrætsforeningerne i Egedal Kommune

DIF og DGI's foreningspulje luner godt hos en lang række idrætsforeninger i Egedal Kommune - Stenløse Gymnastikforening blev økonomisk topscorer med en støtte på 40.000 kr

Der er lidt ekstra at gøre godt med for idrætsforeningerne i Egedal Kommune.

Det oplyser Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

I 2018 har DIF og DGI's foreningspulje nemlig på baggrund af ansøgninger bevilget i alt 320.000 kroner til forskellige idrætsforeninger i Egedal Kommune.

Det er tale om hjælp til indkøb af eksempelvis idrætsrekvisitter og til at gennemføre nogle af de tiltag, som de frivillige kræfter i foreningerne har drømt om, men som der ikke har været midler til.

"Det er godt at se, at idrætsforeningerne har vist interesse for puljen, og jeg er glad for, at politikerne på Christiansborg har givet os muligheden for at give de frivillige kræfter en håndsrækning. De frivillige kræfter spiller en vigtig rolle i DIF og DGI's ambition om at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation, og denne pulje kan gøre en stor forskel i deres hverdag i idrætsforeningerne," siger Niels Nygaard, formand for DIF.

I Egedal Kommune er Stenløse Gymnastikforening topscorer med en støtte på 40.000 kr. Derefter kommer Ledøje-Smørum Rideklub med en bevilging på 32.075 kr., mens Ganløse Tri-Center, Veksø Idrætsforening og Ølstykke Billard Klub modtog 25.000 kr.

Egedal Basket og Ledøje-Smørum Badminton blev støttet med 24.500 kr., mens Egedal Softball Klub fik 24.400 kr. Ganløse Svømmeklub modtog 24.258 kr., Ganløse Skytteforening fik 19.951 kr., og endelig blev Kildeholm Orienteringsklub og Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion støttet med henholdsvis 15.700 kr. og 12.500 kr.