Bo Nygaard Larsen er genvalgt som spidskandidat for Radikale i Greve-Solrød

Bo Nygaard Larsen, Jersie, er blevet genvalgt som spidskandidat til Folketinget for Radikale i Greve-Solrød. Det skete på partiforeningens generalforsamling onsdag den 10. april.

- Jeg er stolt og beæret over den tillid, som medlemmerne har vist mig. Det er fantastisk på den måde at stå i spidsen for det lokale radikale projekt, som stadig flere bakker op om, siger Bo Nygaard Larsen, der i forvejen sidder i byrådet i Solrød.

Ved kommunalvalget i 2017 opnåede han som den første radikale kandidat i 39 år valg til byrådet, og det giver ham optimisme forud for det kommende folketingsvalg.

- I både Greve og Solrød er der stigende tilslutning til den radikale politik. Det, vi sammen skabte ved det sidste kommunalvalg, skal vi nu bygge videre på, så vi bliver en endnu mere markant stemme i debatten. Det er der brug for, siger Bo Nygaard Larsen.

Det var en enig generalforsamling, der valgte Bo Nygaard Larsen som spidskandidat. Og det glæder formand Bjarne Sommer.

- Bo har siden han blev valgt som kandidat sidste år lavet et stort arbejde samtidig med, at han glimrende profilerer Radikale Venstre i Solrød. Derfor ser vi frem til, at valget bliver udskrevet, så vi kan fortsætte med at markere den radikale politik, siger Bjarne Sommer.

En enig generalforsamling genvalgte også Jeppe Trolle, Viby Sjælland, som kandidat nummer to. Jeppe Trolle er medlem af byrådet i Roskilde.

- Vi ved, hvad Jeppe står for, og vi bakker op om hans politiske linje, siger Bjarne Sommer og fortsætter:

- Med Bo og Jeppe har vi kandidater, der kan markere sig lokalt, regionalt og på landsbasis. På torve og stræder, i pressen og på de sociale medier.

Bo Nygaard Larsen glæder sig til den kommende valgkamp.

- Jeg har et lille, men stærkt og engageret hold bag mig. Sammen er vi klar til at gå ud og møde vælgerne, så vi sammen kan få Danmark i en anden retning. Vi skal have flere midler til uddannelsessystemet, en mere ambitiøs klimaplan og et menneskeligt syn på vores flygtninge og indvandrere, siger Bo Nygaard Larsen.