Powerfuld jazz-trompetist på vej til Pakhuset

Den amerikanske, svensk bosatte jazz-trompetist Dwayne Clemons lyder ikke som andre trompetister på den skandinaviske jazzscene - hans spil er stort og powerfuldt anlagt, teknisk perfekt efter New York-koncerter med giganter som pianist Barry Harris, saxofonist Charles Davis og trompetist Tommy Turrentine, og med varm og smittende gnist.

Lørdag den 20. april kl. 12 kan Dwayne Clemons opleves live på scenen i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing med sin stærke kvintet med fire fremtrædende, danske jazz-musikere:

Det unge stjerneskud, tenorsaxofonist Søren Høst, veteranen Ben Besiakov, én af Nordens bedste pianister, Ida Hvid på bas, kendt fra Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, og Frands Rifbjerg, modtager af Bent Jædig Prisen, på trommer. Rifbjergs kvintet vandt en music award for bedste jazz-udgivelse sidste år med albummet »Songs and Melodies«.

Til Lørdagsjazz i Pakhuset i Nykøbing Sjælland spiller Dwayne Clemons Quintet et repertoire af evergreens og standards med fokus på både tradition og fornyelse.