Ny direktør for kommunens børneområde

Anne-Mette Brandt ansat som ny direktør i Albertslund

ansættelse Albertslund Kommune har ansat Anne-Mette Brandt som ny direktør for Børn, Sundhed & Velfærd. Hun kommer fra en stilling som forvaltningschef for Dagtilbud og Sundhed i Frederiksberg Kommune. Hun begynder i Albertslund den 1. juni.

Anne-Mette Brandt skal som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd stå i spidsen for områder, der er højt prioriteret i Albertslund Kommune. Og det glæder hun sig til:

"Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig virkelig til at starte som områdedirektør for børn, unge og velfærd i Albertslund Kommune. Sammen med gode kolleger, politikere og aktive borgere ser jeg frem til at arbejde for at præge den fortsatte udvikling af Albertslund med god kvalitet og respekt", siger Anne-Mette Brandt.

Hun kommer fra en stilling som forvaltningschef for dagtilbuds- og sundhedsområdet i Frederiksberg Kommune.

I Albertslund Kommune ser de frem til at få Anne-Mette Brandt med ombord:

"Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Anne-Mette. Med hende får vi en dygtig og engageret topchef. Hun bringer nye perspektiver og ideer med til Albertslund, og samtidig er jeg sikker på, at Anne-Mette vil møde Albertslund med den åbenhed og nysgerrighed, som gør, at hun kan finde en god vej ind i det stærke fællesskab, som Albertslund udgør", siger kommunaldirektør i Albertslund Kommune, Jette Runchel.

Anne-Mette Brandt indtræder i direktørforum i Albertslund Kommune, der udover hende består af kommunaldirektør Jette Runchel og Elisabeth Gadegaard Wolstrup, der er direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse.

Anne-Mette Brandt efterfølger Kristina Koch Sloth, der den 1. februar startede som direktør i Lejre Kommune.

50 år.

Cand. Scient.pol., og har desuden bl.a. en master i social pædagogik.

Seneste tre stillinger: Forvaltningschef for Dagtilbuds- og sundhedsområdet i Frederiksberg Kommune (2012-2019). Partner i virksomheden Better Ideas Aps (2011-2012). Seniormanager i Deloitte Business Consulting A/S (2008-2011).